YDELSER​

Belægninger

N. Ramsing anlæg kan lave din nye indkørsel, terrasse I alle typer belægnings sten.

Vi klarer alt inden for belægningsarbejde – store som små opgaver. Gennem tiden har vi udført flise belægning for en bred vifte af kunder, som har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere deres opgave.

Flisebelægning på Sjælland

Inden opgavens påbegyndelse, kommer vi gerne ud til dig, og tager en snak om hvilke flisebelægning der skal udføres, så vi får afstemt forventningerne. På den måde kan du være sikker på et resultat, der lever op til dine behov.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde kyndig rådgivning inden for flisebelægning. Vi er vant til at tænke kreativt, og kan dermed hjælpe med en løsning, hvor både håndværket og den pæne æstetiske finish er i centrum.

Kontakt os, når flisearbejdet skal klares. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, når flisearbejdet skal udføres, og vi glæder os altid til at gå i gang med nye spændende projekter.

Et god firma

Et god firma, som gør alt for at udføre opgaverne til perfektion. Firmaet løser opgaverne og er også behjælpelig hvis pludselige opgaver opstår, selvom det er uden for de aftale opgaver. Så alt i alt et firma som varmt kan anbefales.

Alex

Tilbygning

Ramsing har lavet kloakering og støbt sokkel og terrændæk på vores nye tilbygning. Rigtig flot arbejde, kan trygt anbefales


​Jesper Larsen

Se anmeldelser på trustpilot

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Du er velkommen til at ringe eller skrive.

Vi vender hurtigt tilbage.

N Ramsing Anlæg v/Niels Teilmann Ramsing  •  Hesseløgade 46, 1. tv., 2100 København Ø – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 34495742